sâmbătă, 15 noiembrie 2008

Eşti cu capu', fatăăăă?


La Realitatea se dezbate un meci mult mai important decât cel din Ghencea, Steaua-F.C. Timişoara. Invitaţii discută foarte, dar foarte serios despre "meciul serii": Mineri vs. Fotbal. Până acum n-am mai văzut un asemenea profesionalism la un post tv. Cei puşi să-şi dea cu părerea despre fotbal şi golănii pe stadion se trezesc dintr-o dată cu o altă problemă pe cap: moartea minerilor de la Petrila.

Filosoful Cornel Dinu care îşi dă cu părerea despre tot ce mişcă s-a băgat în vorbă şi despre mineri. A zis o chestie emoţionantă până la prostie: "minerii arşi pe mai bine jumătate din suprafaţa corpului sunt în stare gravă şi şansele lor de supravieţuire sunt destul de mici. E mai bine pentru cei care au murit că acum nu mai simt nimic". - "Eşti cu capu', fatăăăă?" - vorba mondenilor. Şi după o părere atât de profundă, dl. Cornel Dinu a trecut la fotbal, cu filosofii cu tot, cu de-alde Schopenhauer şi Heidegger, pe care îi citeşte în pauzele de publicitate.

2 comentarii:

Unknown spunea...

:((. N-am vazut emisiunea dar cred ca n-as fi rezistat prea mult la o asemenea nesimtire umana.

PETISA spunea...

Draga Laura, ai mare dreptate. Bine spus "nesimtire umana". Chiar nu era o dezbatare la care sa te uiti. Dar ce bine ii sta televizorului inchis. Cu el deschis, te umpli doar de nervi.