marți, 8 ianuarie 2008

De râsul curcilor

Comunicat de presa, de maxim interes, de la o casa de discuri, i se zice: RBA (mai bine i se spunea: Rabda absurditatile). Bine ca duduia il avea alaturi pe "tatucul" ei, Baronul, caci sigur s-ar fi pierdut pe undeva prin Marea Moarta si cine mai plutea dupa ea prin saratura aia. Era sa mor... de râs, nu alta.

Elena (Etnic) - la un pas de moarte, in Israel (nu zău). După ce a cântat sau înainte?


"Trupa Etnic a fost invitata sa sustina un concert in Israel , pe data de 3 ianuarie.

Ele au fost invitate de catre comunitatea evreilor plecati din Romania, care si-au dorit o seara cu muzica romaneasca, o seara in care sa se prinda in hora si sa petreaca asa cum o faceau in Romania.Cazate la un hotel de 5 stele, aflat chiar pe malul Marii Moarte, fetele au profitat cateva zile de beneficiile celei mai sarate ape din lume. Toate bune si frumoase, pana cand Elena a fost la un pas sa se inece in piscina hotelului, din cauza unui accident stupid.
Nestiind sa inoate, cantareata statea in apa, tinandu-se de o bara, insa apa, adusa chiar din Marea Moarta, are cel mai mare nivel de salinitate si densitate din lume, astfel ca a fost de ajuns o clipa de neatentie pentru ca centrul de greutate al cantaretei sa se schimbe si capul sa-i ajunga sub apa. Ea a fost salvata de managerul trupei, Radu Baron, care se afla pe marginea piscinei si asistase la intreaga scena. “Norocul ei a fost ca nu a inghitit apa, caci are un nivel de salinitate atat de mare, incat ai nevoie de ingrijiri medicale daca iei o inghititura, iar aici, cel mai apropiat spital era la cateva zeci de minute departare” – ne-a declarat Radu Baron".

Niciun comentariu: